ROLF KILEVÅG - STRINGIN'EM UP

 

Alder: 41

Sivilstand: Single

Instrument: Gitar

Favorittband: ZZ Top

Besøk bloggen min: http://rolfolicious.blogg.no/?c=1294155317

Noen blir født med rock i blodet. Rolf Kilevåg ble det. I Trøgstad. Og rockeblodet kokte i årene hans under oppveksten. Han ble svartelistet hos en rekke ungdomsklubber i Østfold-regionen for ”upassende oppførsel med gitar”, men han lot ikke det stoppe seg. Han lot ingen stoppe seg. Og til den dag i dag har han levd i rockens ånd, hånd i hånd med sin Fender Stratocaster, hans ene, store kjærlighet.

En hårfin balanse av talent og enfoldighet har til nå propellert ham fremover i karrieren, med et to års engasjement som husgitarist for Midt i Smørøyet som foreløpig høydepunkt. Men det er ikke på Midt i Smørøyet gitarferdighetene til Rolf Kilevåg har vokst til å bli sagnomsuste. På bitte små scener i mørke puber over hele Østlandet, har han i en årrekke vist at gitaren er som en ekstra kroppsdel. En kroppsdel med full førlighet. Som han pleier å si: ”Det var ikke full sal, men alle i salen var fulle!” Noe som sier mye om hans forhold til rock’n’roll. Han bryr seg ikke om hvem eller hvor mange som hører på, han bryr seg kun om å rocke!

Og med stor appetitt på feit mat og øl, som har lagt store, kroppslige hindringer i veien for hans appetitt på kvinnfolk, skal han nå rocke glitteret av Melodi grand Prix sammen med The Vikings!